Sudedamosios dalys
2 kg rabarbarų
1,5 l vandens
1 citrinos sultys
1 kg „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Gaminimo eiga
Rabarbarus nulupkite. Supjaustykite gabaliukais. Virkite vandenyje, kol rabarbarai visiškai suminkštės. Išpilkite į koštuvą ir palikite nusivarvėti 30 minučių. Išplaukite puodą ir supilkite atgal sultis. Sudėkite cukrų ir supilkite citrinos sultis. Nuolat nugriebdami susidariusias putas, virkite, kol sultys visiškai išvirs. Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus butelius. Uždarykite. Laikykite vėsiai.
Rabarbarus galima pakeisti kitomis uogomis arba vaisiais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.