Sudedamosios dalys
50 g mielių
500 ml 37 °C temperatūros vandens
150 ml ištirpinto margarino
50 ml sezamų sėklų
100 ml daigintų kviečių
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
2 valgomieji šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 kiaušiniai
apie 1600 ml kvietinių miltų
Įdarui
16 rūkyto kumpio griežinėlių
32 sūrio griežinėliai
1 raudonoji paprika
Gaminimo eiga
Susmulkinkite mieles inde. Įpilkite vandenį ir maišykite, kol mielės ištirps. Pridėkite margariną, sezamų sėklas, daigintus kviečius, druską, sirupą ir kiaušinį. Įmaišykite tiek miltų, kad tešla atšoktų nuo indo kraštų. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 30 minučių. Tuo metu paruoškite įdarą. Nuplaukite papriką ir pašalinkite sėklas. Supjaustykite šiaudeliais. Kumpio griežinėlius supjaustykite perpus. Išimkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir išminkykite. Padalykite tešlą į keturis vienodo storio gabalus. Kiekvieną gabaliuką iškočiokite į didelį apskritą blyną ir supjaustykite į aštuonis trikampius. Ant plačios kiekvieno trikampio dalies padėkite sūrio griežinėlį ir paprikos šiaudelį. Vyniokite nuo plataus krašto link kampo. Kiekvieną ritinėlį sulenkite pusmėnuliu. Padėkite juos ant skardos, išklotos kepimo popieriumi. Palikite kilti 20 minučių. Apšlakstykite suplaktu kiaušiniu, pabarstykite sezamų sėklomis. Kepkite apatinėje orkaitės dalyje 250 °C temperatūroje apie 10 minučių. Palikite atvėsti ant grotelių po rankšluosčiu. Ragelius galite ir užšaldyti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.