Raudonojo aksomo tortas (amerikietiškas)

Įvertinimas (23 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

350 g „Dansukker“ cukraus
2 kiaušiniai
210 g kvietinių miltų
5 g maistinės sodos
1 g druskos
20 g kakavos miltelių
5 g vanilinio cukraus
15 ml baltojo vyno acto
100 ml ištirpinto margarino
250 ml kefyro
45 ml raudonos karamelės dažų

Glajus
600 g sūrio „Philadelphia“
30 ml šviežiai išspaustų citrinos sulčių
250 g „Dansukker“ cukraus miltelių

Papuošimas
šokoladinių saldainių 

Gaminimo eiga

Išsukite kiaušinius su cukrumi iki šviesios ir purios masės. Sumaišykite sausus ingredientus ir įmaišykite juos į kiaušinių ir cukraus masę kartu su baltojo vyno actu, margarinu ir kefyru. Įmaišykite dažus ir gerai išsukite.

Supilkite masę į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą maždaug 25 cm skersmens apvalią kepimo formą. Kepkite centrinėje orkaitės dalyje 175 °C temperatūroje maždaug 40 minučių. Palikite biskvitą keletui minučių kepimo formoje, kad pravėstų, tada išverskite ant padėklo ir palikite, kad pilnai atšaltų.

Išsukite sūrį „Philadelphia“ su citrinos sultimis ir cukraus milteliais. Biskvitą padalinkite į tris sluoksnius. Ant dviejų sluoksnių užtepkite glajų. Du sluoksnius su glajumi dėkite apačioje, o likusį sluoksnį be glajaus dėkite ant viršaus. Glajumi aptepkite visą tortą. Puoškite saldainiais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.