Sudedamosios dalys
500 g supjaustytų raudonųjų kopūstų
200 ml supjaustytų porų
100 ml smulkintų petražolių
1 granato
Marinatui
2 valg. šaukšt. cukraus „Dansukker“
2 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus
2 valg. šaukšt. balzaminio acto
2 valg. šaukšt. apelsinų sulčių koncentrato
1 arbatinis šaukštelis malto cinamono
200 ml supjaustytų porų
100 ml smulkintų petražolių
1 granato
Marinatui
2 valg. šaukšt. cukraus „Dansukker“
2 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus
2 valg. šaukšt. balzaminio acto
2 valg. šaukšt. apelsinų sulčių koncentrato
1 arbatinis šaukštelis malto cinamono
Gaminimo eiga
Raudonuosius kopūstus, porus ir petražoles sudėkite į indą. Nulupkite granatą, išimkite kauliukus ir įmaišykite į salotas. Sumaišykite marinato sudedamąsias dalis. Užpilkite marinatą ant salotų ir sumaišykite. Padėkite į vėsią vietą mažiausiai 1 valandai.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.