Raudonųjų svogūnų ir aitriųjų paprikų marinatas
Marinuoti raudonieji svogūnai ir čili pipirai - tai puikus priedas prie daugumos mėsos patiekalų. Be to, juos labai paprasta užmarinuoti. Suteikite prašmatnumo savo penktadienio vakarienei ir patiekite marinuotus raudonuosius svogūnus ir čili pipirus prie mėsainių ar „Taco" krepšelių.
Sudedamosios dalys
2 raudonieji svogūnai
1 aitrioji paprika
100 ml acto (12 %)
180 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
300 ml vandens
Gaminimo eiga
Supjaustykite raudonuosius svogūnus. Nuplaukite ir supjaustykite aitriąsias paprikas. Sudėkite į kruopščiai išplautą stiklainėlį.
Actą, nerafinuotą cukranendrių cukrų ir vandenį pavirkite, kol ištirps cukrus. Leisti šiek tiek atvėsti, tada užpilkite ant raudonųjų svogūnų ir aitriųjų paprikų. Leiskite atvėsti kambario temperatūroje maždaug 1 valandą. Laikykite vėsioje vietoje.
Neatidarytų stiklainių galiojimo laikas šaldytuve - maždaug keli mėnesiai. Visada kruopščiai laikykitės higienos ir naudokite tik švarius indus, stalo įrankius ir stiklainius.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.