Raudonųjų svogūnų ir aitriųjų paprikų marinatas

Marinuoti raudonieji svogūnai ir čili pipirai - tai puikus priedas prie daugumos mėsos patiekalų. Be to, juos labai paprasta užmarinuoti. Suteikite prašmatnumo savo penktadienio vakarienei ir patiekite marinuotus raudonuosius svogūnus ir čili pipirus prie mėsainių ar „Taco" krepšelių.

1 stiklainėlis

Ruošimo trukmė: 25 minutės

Įvertinimas (22 vnt)

Sudedamosios dalys

2 raudonieji svogūnai
1 aitrioji paprika
100 ml acto (12 %)
180 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
300 ml vandens

Gaminimo eiga

Supjaustykite raudonuosius svogūnus. Nuplaukite ir supjaustykite aitriąsias paprikas. Sudėkite į kruopščiai išplautą stiklainėlį.

Actą, nerafinuotą cukranendrių cukrų ir vandenį pavirkite, kol ištirps cukrus. Leisti šiek tiek atvėsti, tada užpilkite ant raudonųjų svogūnų ir aitriųjų paprikų. Leiskite atvėsti kambario temperatūroje maždaug 1 valandą. Laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdinis pyragas su apelsinais ir migdolais

Advento kepiniai

Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.

Citrinų ir imbiero uogienė

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.