Sudedamosios dalys
275 g sijotų miltų
10 g vanilinio cukraus
3 g kepimo miltelių
75 g razinų
150 g sviesto ar margarino
50 ml grietinėlės
Apvolioti
150–200 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Gaminimo eiga
Sumaišykite razinas su sausosiomis sudedamosiomis dalimis. Riebalus supjaustykite mažais gabaliukais ir įmaišykite į miltų mišinį, kad pagal struktūrą primintų duonos trupinius. Įmaišykite grietinėlę ir išminkykite tešlą. Palikite šaldytuve mažiausiai 1 valandai. Padalykite tešlą į dvi dalis ir iš kiekvienos suformuokite maždaug 3 cm skersmens ritinius. Ritinius supjaustykite maždaug ½ cm gabaliukais. Ant kepimo popieriaus berkite cukrų, ant jo sudėkite tešlos gabaliukus ir švelniai ridenkite, kol suformuosite maždaug 6 cm skersmens rutuliukus. Apsukite juos, kad cukrus padengtų iš visų pusių. Sudėkite rutuliukus ant kepimo popieriumi padengtos skardos ir kepkite vidurinėje orkaitės lentynėlėje 200 °C temperatūroje apie 7 minutes. Palikite atvėsti ant grotelių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.