Sudedamosios dalys
125 g kambario temperatūros sviesto
60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 žiupsneliai druskos
1 kiaušinio baltymas
150 g paprastų miltų
Įdaras
20 g sviesto
1 šaukštas „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1,5 šaukšto „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
30 g smulkintų migdolų
Gaminimo eiga
Suplakite sviestą, cukraus miltelius, vanilinį cukrų ir druską. Supilkite kiaušinio baltymą, suberkite miltus ir plakite, kol gausite vientisą tešlą.
Tešlą padalykite į dvi dalis, kurių kiekvieną iškočiokite į maždaug 2 cm storio gabalus. Plonai paskleiskite tešlą ant kepimo popieriaus ir viduryje per visą ilgį padarykite griovelį įdarui. Padėkite į šaldytuvą, kol ruošite įdarą.
Ištirpinkite visas įdaro sudedamąsias dalis prikaistuvyje ant mažos ugnies. Mišinį supilkite ant silikoninio kepimo kilimėlio arba aliejumi ištepto kepimo popieriaus. Leiskite ataušti.
Iš įdaro suformuokite dvi „dešreles“ ir sudėkite į griovelius.
Sausainius kepkite 8–10 min iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje. Ištraukite iš orkaitės ir iš karto supjaustykite gabalėliais. Leiskite ataušti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.