Sudedamosios dalys
360g žemės riešutų sviesto
110g sviesto
300g „DanSukker“ cukraus miltelių
95g „DanSukker“ šviesaus muscovado cukraus
Žiupsnelis druskos
Papuošimui
Maždaug 400g šokolado
Gaminimo eiga
Dubenyje iki kreminės konsistencijos suplakite sviestą ir žemės riešutų sviestą. Suberkite cukraus miltelius, muskovado cukrų, druską ir išmaišykite. Laikykite šaldytuve bent 30 minučių.
Suformuokite iš gauto tešlos 35 kamuoliukus ir sudėkite ant kepimo popieriaus. Laikykite šaldiklyje maždaug 20 minučių.
Tuo metu ištirpdykite šokoladą vandens vonelėje. Išimkite suformuotus kamuoliukus iš šaldiklio, įsmeikite į kiekvieną po dantų krapštuką ir įmerkite į šokoladą, palikdami kamuoliuko viršų be šokolado.
Išimkite dantų krapštukus, ir su arbatiniu šaukšteliu spustelkite kamuoliuko viršų (dalį be šokolado), kad paviršius išsilygintų. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.