Sudedamosios dalys
150 g sviesto
150 g šokolado
3 kiaušiniai
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
½ šaukštelio jūros druskos
200 ml kvietinių miltų
2 šaukštai tamsaus romo (galima pakeisti 2 šaukštais „Dansukker“ auksaspalvio sirupo)
„Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“ kamuoliukams apvolioti
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C. Kepimo skardą (20 x 20 cm) išklokite kepimo popieriumi. Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą. Nukelkite nuo viryklės ir sudėkite kapotą šokoladą. Dideliame dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite sirupą, suberkite vanilinį cukrų ir druską.. Supilkite šokoladą ir įmaišykite miltus. Masę pilkite į kepimo skardą. Kepkite apie 10 min.. Leiskite visiškai atvėsti. Masę pilkite į didelį dubenį. Lėtai maišydami supilkite romą. Maišykite, kol masė bus vientisa ir galėsite suformuoti kamuoliukus. Suformuokite nedidelius kamuoliukus ir pavoliokite juos cukruje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.