Sudedamosios dalys
200 g šaldytų aviečių
10 želatinos lapelių
135 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
150 ml vandens
½ šaukštelio citrinų rūgšties
Puošti
135 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 ml citrinų rūgšties
1 žaliosios citrinos žievelė
Gaminimo eiga
Kepimo skardą išklokite riebalais išteptu kepimo popieriumi. Nuplaukite ir nuvalykite avietes. Sutrinkite per tankų sietelį – reikia paruošti 100 ml aviečių tyrės. Želatinos lapelius pamerkite į šaltą vandenį ir padėkite į šalį. Prikaistuvyje sumaišykite aviečių tyrę, cukrų, sirupą ir vandenį. Kaitinkite ant stiprios ugnies, kol užvirs. Tada dar pavirkite 5–6 min. ir nukelkite prikaistuvį nuo viryklės. Nusunkite želatinos lapelius. Įmaišykite juos į karštą aviečių tyrę. Berkite citrinų rūgštį ir išmaišykite. Mentele mišinį plonu sluoksniu paskleiskite kepimo skardoje. Palaikykite kambario temperatūroje bent 2 val., kad sustingtų. Sumaišykite cukrų, citrinų rūgštį ir žaliosios citrinos žievelę. Aštriu peiliu aviečių skanėstą supjaustykite maždaug 2 cm juostelėmis ir pavoliokite paruoštame cukraus ir citrinų mišinyje. Aviečių juosteles laikykite kambario temperatūroje dideliame neuždengtame inde.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.