Sudedamosios dalys
Ryžių pudingas
180 g trumpagrūdžių ryžių
400 g vandens
0,5 šaukštelio druskos
10 dl pieno
200 ml grietinėlės
30 g „Dansukker“ cukraus miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Vyšnių padažas
225 g šaldytų vyšnių
300 ml vandens
90 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
2 cinamono lazdelės
1 šaukštas bulvių krakmolo
Gaminimo eiga
Vandenį, ryžius bei druską supilkite į prikaistuvį ir virkite apie 10 min. Supilkite pieną, uždenkite dangtį ir palikite virti ant mažos ugnies apie 45 min. Nukelkite prikaistuvį nuo viryklės ir leiskite ryžių pudingui atvėsti. Lengvai suplakite grietinėlę ir supilkite į šaltą ryžių pudingą. Suberkite cukraus miltelius ir vanilinį cukrų ir viską išmaišykite.
Paruoškite vyšnių padažą. Užvirkite uogas, vandenį, nerafinuotą cukranendrių cukrų ir cinamono lazdeles. Sumaišykite bulvių krakmolą su 1–2 šaukšteliais vandens ir maišydami supilkite į vyšnių padažą. Palikite atvėsti. Ryžius patiekite aštuoniose stiklinėse su vyšnių padažu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.