Sudedamosios dalys
Ryžių pudingas
180 g trumpagrūdžių ryžių
400 g vandens
0,5 šaukštelio druskos
10 dl pieno
200 ml grietinėlės
30 g „Dansukker“ cukraus miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Vyšnių padažas
225 g šaldytų vyšnių
300 ml vandens
90 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
2 cinamono lazdelės
1 šaukštas bulvių krakmolo
Gaminimo eiga
Vandenį, ryžius bei druską supilkite į prikaistuvį ir virkite apie 10 min. Supilkite pieną, uždenkite dangtį ir palikite virti ant mažos ugnies apie 45 min. Nukelkite prikaistuvį nuo viryklės ir leiskite ryžių pudingui atvėsti. Lengvai suplakite grietinėlę ir supilkite į šaltą ryžių pudingą. Suberkite cukraus miltelius ir vanilinį cukrų ir viską išmaišykite.
Paruoškite vyšnių padažą. Užvirkite uogas, vandenį, nerafinuotą cukranendrių cukrų ir cinamono lazdeles. Sumaišykite bulvių krakmolą su 1–2 šaukšteliais vandens ir maišydami supilkite į vyšnių padažą. Palikite atvėsti. Ryžius patiekite aštuoniose stiklinėse su vyšnių padažu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.