Sudedamosios dalys
200 g ryžių
200 ml vandens
40 g „Dansukker“ drėgnojo cukraus „Farinas“
2 kokosų pieno skardinės (po 400 g)
50 ml kokosų drožlių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis traiškytų kardamonų
Gaminimo eiga
Į prikaistuvį berkite ryžius, pilkite vandenį ir drėgnąjį cukrų. Virkite 10 min. Pilkite kokosų pieną. Virkite 20–30 min. (kol mišinys sutirštės). Berkite kokosų drožles, vanilinį cukrų ir kardamonus. Jeigu masė per tiršta, atskieskite ją vandeniu. Tiekite drungną, papuoštą mangais, kokosų drožlėmis ir kapotais migdolais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.