Sudedamosios dalys
150ml pieno
1 pakelis šafrano (puse arbatinio šaukštelio)
100g jogurto
300g kvietinių miltų
15g kepimo miltelių
Žiupsnelis druskos
75g šaldyto sviesto
40g „DanSukker“ šviesaus sirupo
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 220°C – kepimo funkcija iš viršaus ir apačios.
Pašildykite pieną ir suberkite šafraną. Leiskite šiek tiek atvėsti ir įmaišykite į jogurtą.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Supjaustykite sviestą į mažus gabaliukus ir sumaišykite kartu su miltų mišiniu. Supilkite pieną ir sirupą, išmaišykite iki tešlos konsistencijos.
Naudodami miltuotas arba šlapias rankas, padalinkite tešlą į 8 dalis ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Skardą įstatykite ties viduriu orkaites ir kepkite maždaug 10-12 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!