Sudedamosios dalys
150ml pieno
1 pakelis šafrano (puse arbatinio šaukštelio)
100g jogurto
300g kvietinių miltų
15g kepimo miltelių
Žiupsnelis druskos
75g šaldyto sviesto
40g „DanSukker“ šviesaus sirupo
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 220°C – kepimo funkcija iš viršaus ir apačios.
Pašildykite pieną ir suberkite šafraną. Leiskite šiek tiek atvėsti ir įmaišykite į jogurtą.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Supjaustykite sviestą į mažus gabaliukus ir sumaišykite kartu su miltų mišiniu. Supilkite pieną ir sirupą, išmaišykite iki tešlos konsistencijos.
Naudodami miltuotas arba šlapias rankas, padalinkite tešlą į 8 dalis ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Skardą įstatykite ties viduriu orkaites ir kepkite maždaug 10-12 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.