Sudedamosios dalys
Glajus
1 kiaušinio baltymas (maždaug 20 g)
120–150 g „Dansukker“ cukraus miltelių
Kvapiosios medžiagos
1 lašas citrinų ekstrakto
1 lašas mėtų ekstrakto
Papuošti
keli lašai raudonų maistinių dažų
Šablonai
(juos rasite čia)
Gaminimo eiga
Kiaušinių baltymus atsargiai išmaišykite su cukraus milteliais. Cukraus miltelius berkite pamažu. Gerai išmaišykite, kad glajus būtų tirštas ir be gumulėlių. Jeigu norite, įlašinkite kelis lašus pasirinkto skonio esencijos. Jeigu glajus atrodo per skystas, įberkite daugiau cukraus miltelių.
Beveik visą glajų supilkite į konditerinį maišelį. Galite naudoti siaurą antgalį arba tiesiog šiek tiek prakirpti konditerinį maišelį. Nedidelį glajaus kiekį atskirai sumaišykite su keliais lašeliais raudonų maistinių dažų. Jeigu glajus atrodo per skystas, įberkite daugiau cukraus miltelių. Spalvotą glajų supilkite į atskirą konditerinių maišelį. Galite naudoti siaurą antgalį arba tiesiog pradurti konditerinį maišelį.
Atsispausdinkite šablonus. Ant jų uždėkite kepimo popierių, priklijuokite lipniąja juostele. Spausdami maišelį, glajaus juostele apveskite apvalią kiškio letenėlės liniją. Tada glajumi užpildykite vidurinę letenėlės dalį. Palaukite, kol pradės stingti, tada letenėlės viršuje rausvu glajumi pažymėkite tris mažesnius, o apačioje vieną didesnį tašką. Palikite gerai sustingti.
Kiškio letenėlėmis puikiai papuošite velykinį tortą arba tiesiog skanaukite atskirai.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.