Sudedamosios dalys
600 ml šaltalankių
600 ml vandens
270 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Gaminimo eiga
Užvirkite uogų, vandens, cukranendrių cukraus ir vanilinio cukraus mišinį.
Retkarčiais pamaišydami, mišinį kaitinkite maždaug 10 minučių. Atsargiai nugriebkite putas.
Gaivą nukoškite ir išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.