Sudedamosios dalys
6 g džiovintų kinrožių žiedų
12 g juodosios arbatos, pavyzdžiui, persikų skonio
1 litras vandens
85 g „Dansukker“ granuliuoto cukraus
1 žalioji citrina
Gaminimo eiga
Užvirinkite vandenį ir palikite arbatą prisitraukti 4 minutes. Perkoškite ir įmaišykite cukrų. Leiskite atvėsti. Patiekite su ledu ir žaliosios citrinos griežinėliais.
Patarimas
Dalį šaltosios arbatos užšaldykite ledo kubelių indeliuose ir naudokite vietoj ledo kubelių, kad karštą vasaros dieną kubeliams tirpstant šaltoji arbata nebūtų atskiedžiama.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.