Šaltos žemuogių sultys

apie 4 l

Įvertinimas (3 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

6 l žemuogių
3 l virinto šalto vandens
60 g vyno rūgšties
800 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 l sulčių
3 žiupsneliai natrio benzoato

Gaminimo eiga

Rūpestingai nuvalykite ir nuplaukite uogas. Sutrinkite jas arba sugrūskite puode per sietelį.

Ištirpinkite vandenyje vyno rūgštį ir užpilkite ant uogų. Puodą uždenkite ir laikykite šaltoje vietoje 24 val.

Supilkite į sietelį ir leiskite 30 min nuvarvėti. Ištraukite uogas ir išvirkite uogienę (žr. receptą taupiai verdamai žemuogių uogienei).

Pamatuokite sultis ir suberkite cukrų. Maišykite, kol cukrus ištirps. Nugriebkite putas.

Ištirpinkite natrio benzoatą nedideliame sulčių kiekyje, po to įmaišykite tą kiekį į likusias sultis.

Išpilstykite į šiltus, gerai išvalytus stiklainius. Uždarykite juos. Laikykite šaltoje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.