Sudedamosios dalys
Panakota
100 g baltojo šokolado
400 ml riebios grietinėlės
70 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
Pasiflorų želė
2 pasifloros
200 ml putojančio vyno (puikiai tiks ir nealkoholinis)
50 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
Trupiniai
50 g rupių miltų sausainių
15 g tirpinto sviesto
7 g „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
Gaminimo eiga
1. Pirmiausia paruoškite panakotą. Sukapokite baltąjį šokoladą. Grietinėlę kaitinkite, kol užvirs, tada nuimkite nuo viryklės. Suberkite šokoladą ir maišykite, kol neliks gumulėlių. Prikaistuvį vėl pastatykite ant ugnies, suberkite cukrų marmeladams ir pavirkite dar 30 sekundžių.
2. Panakotą išpilstykite į penkias taures ir palaikykite šaldytuve 2 valandas, kad sustingtų.
3. Paruoškite pasiflorų želę. Į prikaistuvį sudėkite pasiflorų minkštimą ir sėklytes. Supilkite putojantį vyną ir cukrų marmeladams. Pavirkite 1 minutę, tada palikite kiek pravėsti.
4. Kombaine sausainius sutrinkite su ištirpintu sviestu ir sirupu. Padėkite į šalį.
5. Iš šaldytuvo išimkite panakotą ir papuoškite ją atvėsinta žele. Palaikykite šaldytuve dar 2 valandas.
6. Prieš patiekdami pasiflorų želę pabarstykite trupiniais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.