Sudedamosios dalys
250 g slyvų
2 persikai arba nektarinai
5 abrikosai
500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
Pusė šviežios smulkintos raudonosios aitriosios paprikos
10 g vanilinio cukraus
Gaminimo eiga
Vaisius nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite ir išimkite sėklas. Susmulkinkite, sudėkite juos į puodą kartu su cukrumi uogienėms ir, nuolat maišydami, pavirinkite 5 minutes. Sudėkite aitriąją papriką, supilkite vanilinį cukrų ir dar minutę pavirinkite. Nugriebkite putas. Supilstykite į šiltus, sterilius stiklainius. Sandariai uždarykite. Laikykite tamsioje, vėsioje vietoje.
Šį džemą tinka patiekti su sūriu ir skrudinta duonos riekele, taip pat puikiai dera ir su ledais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.