Sudedamosios dalys
225 g kepiniams naudojamo margarino
450 g „Dansukker“ cukraus
2 kiaušiniai
Maišoma atsargiai.
Į tešlą įmaišoma
360 g kvietinių miltų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
150 g stambiai sukapoto šokolado
50 g susmulkintų riešutų
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C.
Tešlą iškočiokite ir supjaustykite 2 cm storio ir 2 cm ilgio gabalėliais.
Susukite tešlos gabalėlius. Kepkite maždaug 12–15 min.
(Kepimo skardą išklokite folija.)
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.