Sausainiai su aviečių kremu

Maždaug 30 vnt.

PT1H

1,5 valanda

Įvertinimas (14 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Pagrindas
200 g migdolų pastos
2 kiaušinių baltymai
75 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus

Sviestinis kremas
3–4 šaukštai aviečių sulčių (200 g šviežių arba šaldytų aviečių)
1 kiaušinio trynys
180 g „Dansukker“ cukraus miltelių
1 šaukštelio vanilinio cukraus
200 g sviesto (kambario temperatūros)

Puošti
250 g baltojo šokolado
liofilizuotų aviečių

Gaminimo eiga

Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C temperatūros. Migdolų pastą sumalkite per migdolams skirtą maltuvą. Sumaišykite su kiaušinių baltymais ir nerafinuotu cukranendrių cukrumi, kad masė taptų vienalytė.
Skardą išklokite kepimo popieriumi. Šaukštu arba konditeriniu maišeliu su antgaliu suformuokite maždaug 20 centų monetos dydžio tešlos kalnelius. Kepkite apatinėje orkaitės lentynoje 10–12 minučių. Kuo ilgiau kepsite, tuo trapesnis bus pagrindas.
Maišydami avietes pakaitinkite prikaistuvyje. Tada nukoškite per sietelį, kad sultyse neliktų sėklyčių. Palikite atvėsti.
Išplakite su kiaušinių tryniais, cukraus milteliais ir vaniliniu cukrumi. Pamažu sudėkite sviestą ir plakite apie 10 minučių. Supilkite aviečių sultis ir plakite, kol masė taps vientisa ir puri. Palaikykite šaldytuve 20 minučių.
 Sviestinį kremą peiliu arba šaukštu paskirstykite ant pagrindo. Suformuokite nedideles iškylas. Sausainius 20 minučių palaikykite šaldiklyje.
Į karštą vandenį įdėtame dubenyje ištirpinkite šokoladą ir pamirkykite jame sausainius. Apibarstykite liofilizuotomis avietėmis ir leiskite atvėsti.
Laikykite šaldytuve.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.