Sausainiai su džiovintomis uogomis

20–30 vnt.

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

250 ml speltos miltų
50 ml sezamų sėklų
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
100 g sviesto
75 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
50 g kapoto juodojo šokolado
30 g džiovintų uogų, pvz., mėlynių ar vyšnių

Gaminimo eiga

Sumaišykite miltus, sezamų sėklas, vanilinį cukrų ir sviestą, kol masės konsistencija primins duonos trupinius. Pilkite auksaspalvį sirupą ir išmaišykite dubenyje. Suberkite šokoladą ir uogas, užminkykite tešlą. Suformuokite iš tešlos ritinėlį. Tešlą suvyniokite į plastikinę plėvelę ir palikite šaldytuve 1 val. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros. Supjaustykite tešlos ritinėlį 1 cm pločio gabaliukais. Sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite apie 10 min. Palikite skardoje atvėsti.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai su meile

Kalėdų kepiniai su meile

Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.