Sausainiai su uogiene

Sausainiai su uogiene – mūsų mėgstamiausi gardėsiai! Traškūs sausainiai su gardžia namine uogiene. Klasika ant kavos stalelio.

20 vnt.

maždaug 1 valanda

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g sviesto (kambario temperatūros)
60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
3 g vanilinio cukraus
240 g miltų
5 g kepimo miltelių

Uogienė
200 g mėlynių
100 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Gaminimo eiga

Pradėkite gaminti mėlynių uogienę, kad ji spėtų sutirštėti.

Nuplaukite ir perrinkite mėlynes ir sumaišykite jas puode su cukrumi uogienėms. Virkite 7–10 minučių. Nugriebkite putas ir supilkite į karštus, sterilius stiklainius. Uždenkite stiklainį dangteliu ir laikykite jį vėsioje vietoje.

Paruoškite tešlą sausainiams su uogiene. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

Sviestą suplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir atsargiai įmaišykite į sviesto masę. Maišykite, kad susidarytų tešlos masė.

Iš tešlos suformuokite ritinį ir supjaustykite jį į 20 maždaug 25 g sveriančių gabalėlių. Suvyniokite gabalėlius į rutuliukus ir sudėkite juos į mažas keksiukų formeles. Panardinkite pirštą į miltus ir kiekvieno sausainio viduryje padarykite duobutę. Įdubimą užpildykite uogiene naudodami konditerinį maišelį arba šaukštelį.

Kepkite sausainius apatinėje orkaitės dalyje 14–16 minučių, kol jie taps šviesiai rudi. Išimkite sausainius ir palaukite, kol jie visiškai atvės.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.

Slyvų pyragas

Slyvos

Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.