Sausainiai su uogiene

Sausainiai su uogiene – mūsų mėgstamiausi gardėsiai! Traškūs sausainiai su gardžia namine uogiene. Klasika ant kavos stalelio.

20 vnt.

PT55M

maždaug 1 valanda

Įvertinimas (0 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

200 g sviesto (kambario temperatūros)
60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
3 g vanilinio cukraus
240 g miltų
5 g kepimo miltelių

Uogienė
200 g mėlynių
100 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Gaminimo eiga

Pradėkite gaminti mėlynių uogienę, kad ji spėtų sutirštėti.

Nuplaukite ir perrinkite mėlynes ir sumaišykite jas puode su cukrumi uogienėms. Virkite 7–10 minučių. Nugriebkite putas ir supilkite į karštus, sterilius stiklainius. Uždenkite stiklainį dangteliu ir laikykite jį vėsioje vietoje.

Paruoškite tešlą sausainiams su uogiene. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

Sviestą suplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir atsargiai įmaišykite į sviesto masę. Maišykite, kad susidarytų tešlos masė.

Iš tešlos suformuokite ritinį ir supjaustykite jį į 20 maždaug 25 g sveriančių gabalėlių. Suvyniokite gabalėlius į rutuliukus ir sudėkite juos į mažas keksiukų formeles. Panardinkite pirštą į miltus ir kiekvieno sausainio viduryje padarykite duobutę. Įdubimą užpildykite uogiene naudodami konditerinį maišelį arba šaukštelį.

Kepkite sausainius apatinėje orkaitės dalyje 14–16 minučių, kol jie taps šviesiai rudi. Išimkite sausainius ir palaukite, kol jie visiškai atvės.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.