Sudedamosios dalys
200 g sviesto (kambario temperatūros)
60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
3 g vanilinio cukraus
240 g miltų
5 g kepimo miltelių
Uogienė
200 g mėlynių
100 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
Gaminimo eiga
Pradėkite gaminti mėlynių uogienę, kad ji spėtų sutirštėti.
Nuplaukite ir perrinkite mėlynes ir sumaišykite jas puode su cukrumi uogienėms. Virkite 7–10 minučių. Nugriebkite putas ir supilkite į karštus, sterilius stiklainius. Uždenkite stiklainį dangteliu ir laikykite jį vėsioje vietoje.
Paruoškite tešlą sausainiams su uogiene. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
Sviestą suplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir atsargiai įmaišykite į sviesto masę. Maišykite, kad susidarytų tešlos masė.
Iš tešlos suformuokite ritinį ir supjaustykite jį į 20 maždaug 25 g sveriančių gabalėlių. Suvyniokite gabalėlius į rutuliukus ir sudėkite juos į mažas keksiukų formeles. Panardinkite pirštą į miltus ir kiekvieno sausainio viduryje padarykite duobutę. Įdubimą užpildykite uogiene naudodami konditerinį maišelį arba šaukštelį.
Kepkite sausainius apatinėje orkaitės dalyje 14–16 minučių, kol jie taps šviesiai rudi. Išimkite sausainius ir palaukite, kol jie visiškai atvės.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.