Sudedamosios dalys
200 g sviesto
190 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
210 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 kiaušiniai
240 g miltų
8 g kepimo miltelių
3 g druskos
100 g baltojo šokolado
50 g migdolų (su luobelėmis)
100 g raudonųjų serbentų
Gaminimo eiga
Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros.
Dubenyje sumaišykite sviestą, cukrų ir sirupą. Įmuškite kiaušinius.
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Sudėkite sviesto ir cukraus masę. Gerai išmaišykite.
Tada sudėkite sukapotą šokoladą ir migdolus. Galiausiai atsargiai įmaišykite raudonuosius serbentus. Maždaug 25 cm skersmens ketaus keptuvę arba pailgą kepimo indą ištepkite riebalais.
Kepkite apatinėje orkaitės dalyje 30–40 minučių. Jeigu kepate lauko kepsninėje, rekomenduojame ją uždengti ir kepti picą 10–15 minučių. Palaukite, kol šiek tiek atvės. Patiekite su ledais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.