Sudedamosios dalys
Stiklainis, virvutė, atvirutė gavėjui
150 g kvietinių miltų
2,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
2,5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
225 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
75 g avižinių dribsnių
Pagardas
30 g džiovintų mėlynių arba spanguolių
45 g baltojo kapoto šokolado
45 g juodojo kapoto šokolado
30 g razinų
1 arbatinis šaukštelis malto cinamono
Gaminimo eiga
Į stiklainį sluoksniais sudėkite visus produktus. Pirmiausia berkite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Tada cukraus ir avižinių dribsnių sluoksnį, o galiausiai – pagardus.
Nurodymai gavėjui ant atvirutės
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Išplakite 225 g sviesto ir 1 didelį kiaušinį, iki mišinys taps šviesus ir purus.
Suberkite stiklainio turinį ir išminkykite tešlą. Suformuokite tešlos kamuoliukus ir sudėkite juos ant kepimo popieriaus lengvai paspausdami. Kepkite 10–15 minučių ant vidurinės orkaitės lentynėlės arba kol pagels kraštai. Baigę padėkite ant grotelių ataušti. Skanaus!
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.