Sudedamosios dalys
200 g sviesto (kambario temperatūros)
85 g „Dansukker“ granuliuoto cukraus
270 g miltų
3 g kepimo miltelių
6 g vanilinio cukraus
Papuošimas
„Dansukker“ cukraus pudros
Gaminimo eiga
Pradėkite nuo džemo.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, įjungę viršutinio ir apatinio kaitinimo režimą.
Maždaug 24 cm skersmens kepimo formą su išimamuoju dugnu išklokite riebalams atspariu popieriumi.
Sumaišykite sviestą, cukrų, miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Iš tešlos padarykite maždaug 20 mažų rutuliukų ir sudėkite į skardą, palikdami tarp jų nedidelius tarpus. Kiekviename rutuliuke išspauskite skylutę ir įleiskite truputį džemo. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje 15–20 minučių. Palikite atvėsti ir gausiai apibarstykite cukraus pudra.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.