Sudedamosios dalys
60 ml koncentruoto šeivamedžių žiedų kordialo
30 ml šviežiai spaustų citrinų sulčių
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
40 ml džino (nebūtina)
Ledo
Gazuoto vandens
Papuošimas
1 žalioji citrina
3 mėtos lapelių
13 g „Dansukker“ granuliuoto cukraus
Gaminimo eiga
Dubenėlyje sumaišykite cukrų ir mėtas. Patrinkite žaliąją citriną palei stiklinės kraštelį, tada panardinkite stiklinės kraštus į mėtų ir cukraus mišinį.
Pripildykite stiklinę ledo. Kokteilinėje sumaišykite šeivamedžių sultis, citrinos sultis, sirupą, ledą ir džiną (jei naudojate). Plakite, kol atvės, o tuomet perpilkite į stiklinę. Įpilkite šiek tiek gazuoto vandens.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.