Sudedamosios dalys
500 g juodųjų ir raudonųjų serbentų
200 g morkų
400 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
20 ml citrinų sulčių
100 ml vandens
Gaminimo eiga
Juoduosius ir raudonuosius serbentus nuplaukite ir perrinkite. Nuplautas morkas nuskuskite ir stambiai sutarkuokite.
Visus produktus sudėkite į prikaistuvį ir pavirkite 5 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir nugraibykite putas.
Išpilstykite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Sandariai užsukite ir laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.