Sudedamosios dalys
1 kg silkių arba 600 g Baltijos silkių filė
1 šaukštelis druskos
1/2 šaukštelio baltųjų pipirų
100 ml tarkuotų krienų
300 ml smulkinto poro
300 ml pomidorų sulčių
2 šaukštai pomidorų tyrės
2 šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Papuošti
100 ml smulkintų petražolių
Gaminimo eiga
Nuplaukite silkę ir nusausinkite virtuviniu popieriumi.
Minkštąją (vidinę) silkių pusę pasūdykite, apibarstykite pipirais ir patepkite krienais. Sulenkite silkių gabalėlius pusiau per vidurį ir sudėkite juos į keptuvę arba platų, negilų prikaistuvį. Apibarstykite porais. Sumaišykite pomidorų sultis, pomidorų tyrę ir sirupą bei masę užpilkite ant silkių. Uždenkite ir pavirkite ant lengvos ugnies maždaug 10 minučių. Apibarstykite petražolėmis ir patiekite su šviežiai virtomis bulvėmis bei šviežiomis daržovėmis arba salotomis. Šią silkę galima patiekti ir šaltą kaip švediško stalo patiekalą.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.