Sudedamosios dalys
250 g marinuotos silkės filė
200 ml 38 % grietinės
1 nuluptas ir supjaustytas obuolys
100 ml smulkiai supjaustytų petražolių
1 trinta skiltelė česnako
2 šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1–2 šaukštai žalios kario pastos
1 ml druskos
Gaminimo eiga
Supjaustykite silkę gabalėliais. Sudėkite į dubenį likusias sudedamąsias dalis. Sudėkite silkės gabalėlius. Prieš patiekdami vieną parą palaikykite šaldytuve, kad atsiskleistų skonis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.