Silkė su kariu

4-6 portions

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

250 g marinuotos silkės filė
200 ml 38 % grietinės
1 nuluptas ir supjaustytas obuolys
100 ml smulkiai supjaustytų petražolių
1 trinta skiltelė česnako
2 šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1–2 šaukštai žalios kario pastos
1 ml druskos

Gaminimo eiga

Supjaustykite silkę gabalėliais. Sudėkite į dubenį likusias sudedamąsias dalis. Sudėkite silkės gabalėlius. Prieš patiekdami vieną parą palaikykite šaldytuve, kad atsiskleistų skonis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai su meile

Kalėdų kepiniai su meile

Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.