Sudedamosios dalys
150 g graikiško jogurto
100 g kreminio sūrio
40 g „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
1 žalioji citrina (prireiks sulčių ir žievelės)
1/2 raudonojo svogūno
1/2 puodelio šviežių petražolių
1/2 obuolio
1 pakuotė (200 g) marinuotos silkės
krieno šaknies (4–5 cm ilgio)
druskos
baltųjų pipirų
Papuošti
šviežių petražolių
Gaminimo eiga
Dubenyje jogurtą ir kreminį sūrį išmaišykite su sirupu, žaliosios citrinos sultimis ir sutarkuota žievele. Susmulkinkite raudonąjį svogūną ir petražoles. Obuolio puselę gerai nuplaukite ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Padažą sumaišykite, tada sudėkite silkės gabalėlius.
Pagardinkite tarkuota krieno šaknimi, druska ir baltaisiais pipirais. Gerai išmaišykite. Paruoštą silkę sudėkite į švarų stiklainį. Laikykite šaldytuve.
Prieš patiekdami apibarstykite kapotomis petražolėmis. Atidarius stiklainį, silkę reikia suvartoti per savaitę.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.