Sudedamosios dalys
150 g graikiško jogurto
100 g kreminio sūrio
40 g „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
1 žalioji citrina (prireiks sulčių ir žievelės)
1/2 raudonojo svogūno
1/2 puodelio šviežių petražolių
1/2 obuolio
1 pakuotė (200 g) marinuotos silkės
krieno šaknies (4–5 cm ilgio)
druskos
baltųjų pipirų
Papuošti
šviežių petražolių
Gaminimo eiga
Dubenyje jogurtą ir kreminį sūrį išmaišykite su sirupu, žaliosios citrinos sultimis ir sutarkuota žievele. Susmulkinkite raudonąjį svogūną ir petražoles. Obuolio puselę gerai nuplaukite ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Padažą sumaišykite, tada sudėkite silkės gabalėlius.
Pagardinkite tarkuota krieno šaknimi, druska ir baltaisiais pipirais. Gerai išmaišykite. Paruoštą silkę sudėkite į švarų stiklainį. Laikykite šaldytuve.
Prieš patiekdami apibarstykite kapotomis petražolėmis. Atidarius stiklainį, silkę reikia suvartoti per savaitę.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.