Silkės su prieskoniais

Įvertinimas (4 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

2 kg silkių

Marinatui:
200 ml 12% bato acto
700 ml vandens

Prieskonių mišiniui:
125 g druskos
200 g „Dansukker” cukraus miltelių
2 griežinėliais supjaustytų svogūnų
15 ml grūstų kvapniųjų pipirų
15 ml maltų baltųjų pipirų
5 lauro lapelių
5 g malto imbiero
3 g maltų gvazdikėlių

Gaminimo eiga

Silkes išdarinėkite ir gerai nuplaukite, tik nepašalinkite kaulo. Sudėkite jas į didelį dubenį ir užpilkite iš nurodytų produktų paruoštu marinatu. Palaikykite šaldytuve 24 val., paskui silkes nusausinkite ir sudėkite į stiklainį, kiekvieną sluoksnį pabarstydami prieskonių mišiniu. Galiausiai silkes paslėkite ir 5–6 dienas palaikykite šaldytuve. Patiekite su duona arba su virtomis bulvėmis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.