Sudedamosios dalys
500 ml obuolių sulčių
4 šaukštai „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
2 cinamono lazdelės
300 ml raudonųjų apelsinų sulčių
1 apelsinas (geriau raudonasis)
Gaminimo eiga
Puode sumaišykite obuolių sultis, cukranendrių cukrų bei cinamono lazdeles ir uždengę dangčiu virinkite 5 minutes. Išimkite cinamono lazdeles. Supilkite apelsinų sultis ir pašildykite gėrimą. Kruopščiai nuplaukite apelsinus ir supjaustykite skiltelėmis, po to – gabalėliais. Į kiekvieną stiklinę įdėkite po kelis apelsinų gabalėlius ir užpilkite šiltu gėrimu. Patiekite iš karto.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.