Silvijos pyragas su degintu sviestu ir kardamonu

Silvijos pyragas – kardamonu dvelkiantis skanėstas iš Skandinavijos. Su puikiu deginto sviesto ir skrudintų kokosų glajumi.

Maždaug 25 porcijos

PT1H

maždaug 1,5 val.

Įvertinimas (5 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

3 kiaušiniai
130 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
140 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
180 g miltų 
10 g kepimo miltelių
6 g kardamono
150 ml vandens

Glajus
125 g deginto sviesto
60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
3 g vanilinio cukraus
2 kiaušinių tryniai

Papuošimas
skrudintų kokosų drožlių

Gaminimo eiga

Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros. Įjunkite kaitinimą iš viršaus ir apačios.

20 cm pločio ir 30 cm ilgio kepimo indą ištepkite riebalais ir išklokite kepimo popieriumi.

Iki purumo išplakite kiaušinius ir cukrų. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir kardamoną. Įmaišykite į kiaušinių plakinį. Įpilkite vandens ir maišykite, kol neliks gumulėlių.

Tešlą supilkite į kepimo indą ir kepkite apatinėje orkaitės dalyje 25–30 minučių. Atvėsusį pyragą išverskite ant grotelių.

Paruoškite glajų. Pakepinkite sviestą. Suberkite cukraus miltelius ir vanilinį cukrų. Po vieną supilkite trynius ir plakite, kol neliks jokių gumulėlių.

Sausoje keptuvėje paskrudinkite kokosus.

Atvėsusį pyragą apliekite glajumi ir apibarstykite kokosų drožlėmis. Supjaustykite gabaliukais ir patiekite.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.