Sudedamosios dalys
200 g sviesto
90 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
210–240 g miltų
70 g avižinių dribsnių
6–7 slyvos
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros, įjungę ventiliatoriaus režimą.
Riebalais ištepkite apskritą, maždaug 25 cm skersmens kepimo indą.
Ištirpinkite sviestą. Suberkite cukrų, miltus ir avižinius dribsnius, supilkite sirupą. Palaukite, kol šiek tiek atvės.
Kepimo inde suformuokite tešlos sluoksnį – panaudokite 2/3 tešlos. Miltais pasibarstę delnus iš tešlos suformuokite ir pyrago šonus.
Slyvas nuplaukite, išimkite kauliukus. Supjaustykite skiltelėmis ir išdėliokite ant tešlos. Likusią tešlą sudėkite ant viršaus.
Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 25 minutes. Patiekite su vaniliniu kremu arba ledais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.