Sudedamosios dalys
5 kiaušinių tryniai
600 ml miltų
120 g sviesto arba margarino
125 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 šaukštai vanilinio cukraus
Papuošimui
2 kiaušinių baltymai
300 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
oranžinių maistinių dažų
75 g juodojo šokolado
12 šokoladinių triufelių
Gaminimo eiga
Visus produktus sudėkite į dubenį ir suminkykite tešlą. Ant miltais pabarstyto darbastalio tešlą iškočiokite iki 3 mm storio. Naudodamiesi sausainių formelėmis arba stikline iš tešlos išspauskite apskritus sausainius. Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Kepkite apie 10 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 200 ℃ temperatūroje arba konvencinėje krosnelėje 175 ℃ temperatūroje.
Palikite skardoje atvėsti.
Iki standžių putų išplakite kiaušinių baltymus. Tada suberkite cukraus miltelius ir išplakite iki vientisos masės. Paimkite maždaug vieną šaukštą mišinio ir nudažykite jį oranžiniais maistiniais dažais.
Sausainius nudažykite baltu mišiniu. Perpjaukite šokoladinius triufelius per pusę ir sudėliokite abiejose sausainių pusėse. Oranžinį mišinį supilkite į mažą konditerinį maišelį ir kiekvieną sausainį papuoškite „nosimi“.
Šokoladą sudėkite į plastikinį popierinį maišelį ir ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba karštame vandenyje. Nupieškite akis, burną ir „ausinių laikiklį“ tarp šokoladinių triufelių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.