Šokoladinė kava

2 puodeliai

Įvertinimas (15 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

300 ml šiltos kavos
2 šaukštai kakavos
2 gabalėliai „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
300 ml šilto pieno
plaktos grietinėlės
1/4 šaukštelio malto cinamono
1/4 šaukštelio malto kardamono

Gaminimo eiga

Sumaišykite kakavą ir cukranendrių cukrų. Įpilkite šiek tiek šilto pieno ir maišykite, kol ištirps cukrus. Supilkite likusį pieną. Gautą šokoladą sukrėskite į puodelius.

Supilkite į kiekvieną puodelį po 150 ml šiltos kavos, ant viršaus užpilkite plaktą grietinėlę, užbarstykite cinamoną ir kardamoną. Iš karto patiekite.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.