Sudedamosios dalys
300 ml šiltos kavos
2 šaukštai kakavos
2 gabalėliai „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
300 ml šilto pieno
plaktos grietinėlės
1/4 šaukštelio malto cinamono
1/4 šaukštelio malto kardamono
Gaminimo eiga
Sumaišykite kakavą ir cukranendrių cukrų. Įpilkite šiek tiek šilto pieno ir maišykite, kol ištirps cukrus. Supilkite likusį pieną. Gautą šokoladą sukrėskite į puodelius.
Supilkite į kiekvieną puodelį po 150 ml šiltos kavos, ant viršaus užpilkite plaktą grietinėlę, užbarstykite cinamoną ir kardamoną. Iš karto patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.