Sudedamosios dalys
3 kiaušiniai
2 kiaušinių tryniai
2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
160 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
500 ml grietinėlės
250 g lydyto juodojo šokolado
100 g cukruotų smulkintų riešutų
1 apelsino žievelė
Gaminimo eiga
Sudėkite kiaušinius, trynius ir cukrų į karščiui atsparų dubenį. Pastatykite dubenį virš vos verdančio vandens prikaistuvio ir plakite elektriniu plaktuvu 6–8 minutes arba kol mišinys taps šviesus ir sutirštės. Tada nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Suplakite grietinėlę. Atsargiai supilkite plaktą grietinėlę į kiaušinių mišinį ir sumaišykite iki vienalytės masės. Po truputį supilkite lydytą šokoladą, suberkite smulkintus riešutus, apelsino žievelę ir maišykite. Supilkite mišinį į 2 litrų skardą ar dvi mažesnes skardas ir užšaldykite (6 valandas arba per naktį). Prieš tiekdami truputį palaikykite kambario temperatūroje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.