Šokoladiniai irisai

Be naminio šokolado su karamele per Kalėdas tiesiog negalima apsieiti. Juo, žinoma, galima mėgautis ir visus metus. Stebėti, kaip kinta šokolado su karamele konsistencija, galite padarydami paprastą bandymą. Skaitykite daugiau toliau pateiktame recepte.

20–25 vnt.

PT40M

40 min.

Įvertinimas (23 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

200 ml grietinėlės
150 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
150 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 šaukštai kakavos miltelių

Pagardai (pagal skonį)
Pusė aitriosios paprikos (smulkiai pjaustytos)
60 g mėtinių ledinukų (traiškytų)
50 g saldymedžio (smulkinto)
2 šaukšteliai malto kardamono
Aliuminio folijos
Kepimo popieriaus

Gaminimo eiga

Visus produktus sudėkite į storadugnį prikaistuvį. Pagardinkite pasirinktais ingredientais.

Apie 20 min. pakaitinkite ant lėtos ugnies, kol termometras pasieks 120 º C temperatūrą. Jeigu neturite maistinio termometro, patikrinkite tiesiog tąsumą. Nedidelį kiekį mišinio įlašinkite į šalto vandens stiklinę. Jeigu mišinys sustings į apvalų vidutinio minkštumo kamuoliuką, vadinasi, irisų masė paruošta.

Irisų masę supilkite ant riebalais išteptos folijos. Palikti atvėsti. Supjaustykite gabalėliais ir suvyniokite į kepimo popierių.

Patarimas
Skonis bus intensyvesnis, irisus pabarsčius aitriųjų paprikų milteliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.