Šokoladiniai keksiukai

25 vienetams

Įvertinimas (6 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

2 kiaušiniai
200 ml „Dansukker" cukranendrių cukraus „Demerara“
100 g sviesto arba margarino
100 g juodojo šokolado
150 ml grūstų graikinių riešutų
200 ml kvietinių miltų
1 valg. šaukšt. vanilinio cukraus
1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių 

Gaminimo eiga

Suplakite kiaušinius ir cukrų. Ištirpinkite riebalus ir įmaišykite į kiaušinių plakinį. Sulaužykite gabaliukais šokoladą ir ištirpinkite jį virš indo su vandeniu arba mikrobangų krosnelėje nedideliu galingumu. Įmaišykite į masę. Sumaišykite miltus su vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Susmulkinkite graikinius riešutus ir įmaišykite į masę kartu su miltų mišiniu. Supilkite tešlą į mažas formeles ir kepkite orkaitės viduryje 200 °C temperatūroje apie 12 minučių. 

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.