Sudedamosios dalys
Pagrindas
250 g migdolų pastos
150 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
1 kiaušinio baltymas
Sviestinis šokolado kremas
150 g sviesto
110 g „Dansukker“ cukraus miltelių
25 g kakavos miltelių
1 kiaušinio trynys
50 g avižų (sutrintų)
20 g kokosų drožlių
15 ml šaltos kavos
Papuošimas
250 g juodojo šokolado
kokosų
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros, įjungę ventiliatoriaus režimą.
Sutarkuokite migdolų pastą. Įmaišykite cukrų ir kiaušinio baltymą. Gerai išmaišykite. Ant popieriumi išklotos kepimo skardos suformuokite nedidelius tešlos kauburėlius. Kepkite apatinėje orkaitės dalyje 12–14 minučių. Palikite visiškai atvėsti.
Paruoškite kremą. Sviestą išplakite iki purumo. Tada suberkite cukraus miltelius ir kakavą, supilkite kiaušinio trynį. Trintuve lengvai sutrinkite avižas. Į masę suberkite avižas ir kokosus, supilkite kavą. Sviestinį kremą išplakite iki purumo.
Ant makarunų pagrindo paskirstykite sviestinį kremą. Šokoladinius makarunus 15 min. palaikykite šaldiklyje.
Paruoškite glajų. Šokoladą susmulkinkite ir ištirpinkite garų vonelėje. Makarunus išimkite iš šaldiklio. Sviestinio kremo pusę pamirkykite šokolade. Pabarstykite kokosų drožlėmis ir palikite sustingti ant grotelių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.