Sudedamosios dalys
50 g juodojo šokolado
60 g kakavos miltelių
100 ml grietinėlės
95 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 puodelis
1 šokoladinis šaukštas
200 ml pieno
Papuošimui (pagal skonį)
Plaktos grietinėlės
Zefyrų
Šokoladinių saldainiukų
„Dansukker“ šviesiojo sirupo
Malto kardamono, cinamono arba kakavos
Gaminimo eiga
Šokoladą susmulkinkite ir ištirpinkite garų vonelėje. Dubenyje sumaišykite kakavą, grietinėlę, nerafinuotą cukranendrių cukrų ir vanilinį cukrų. Supilkite ištirpintą šokoladą. Išmaišykite iki vientisos masės ir padėkite į šaldytuvą atvėsti.
Kai šokolado masė sustings, pakabinkite jos kiekvienu šaukštu. Išlyginkite paviršių, kad šokoladiniai šaukštai atrodytų estetiškai. Laikykite šaldytuve.
Užvirkite apie 200 ml pieno. Pamerkite šokoladinį šaukštą ir išmaišykite.
Papuoškite pasirinktais pagardais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.