Sudedamosios dalys
Sūrio pyrago įdaras
130g kreminio sūrio
30g „DanSukker“ cukraus miltelių
3g vanilinio cukraus
Šokoladiniai sausainiai
125g kambario temperatūros sviesto
150g „DanSukker“ cukraus „Farinas“
1 kiaušinis
150g kvietinių miltų
40g kakavos
3g sodos
Žiupsnelis druskos
100g tamsaus šokolado
Gaminimo eiga
Greitai sumaišykite sūrio pyrago įdaro ingredientus. Venkite maišyti daugiau nei reikalinga, tik tiek kad ingredientai susimaišytų. Ant kepimo popieriaus lakšto dviem šaukštais suformuokite 12 sūrio pyrago įdarų sausainiams, stenkitės, kad jie būtų kuo apvalesni. Dėkite į šaldiklį maždaug 1 valandai.
Pagaminkite šokoladinius sausainius. Dubenyje sumaišykite sviestą su cukrumi „Farinas“. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Sumaišykite sausus ingredientus, ir juos persijokite dar šiek tiek pamaišydami. Susmulkinkite šokoladą gabaliukais ir suberkite į mišinį. Tirpdykite šokoladą kartu su mišiniu vandens vonelėje, kol gausis vientisa tešla.
Laikykite šaldytuve apie 20 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C – kepimo funkcija iš viršaus ir apačios.
Išimkite tešlą ir padalinkite ją į 12 kamuoliukų, kurių svoris būtų maždaug po 50 gramų. Įdėkite į kiekvieno kamuoliuko vidų sūrio pyrago įdarą. Sudėkite kamuoliukus ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi, palikite tarpus tarp kamuoliukų.
Kepimo skardą įstatykite tie viduriu orkaitės ir kepkite apie 12-15 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!