Šokoladiniai sausainiai su sūrio pyrago įdaru

Sotūs ir traškūs šokoladiniai sausainiai su minkštu, kreminiu sūrio pyrago įdaru! Nauji ir skanūs sausainiai Kalėdų seneliui.

12 sausainių

PT1H

1,5 valandos

Įvertinimas (0 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Sūrio pyrago įdaras
130g kreminio sūrio
30g „DanSukker“ cukraus miltelių
3g vanilinio cukraus

Šokoladiniai sausainiai
125g kambario temperatūros sviesto
150g „DanSukker“ cukraus „Farinas“
1 kiaušinis
150g kvietinių miltų
40g kakavos
3g sodos
Žiupsnelis druskos
100g tamsaus šokolado

Gaminimo eiga

Greitai sumaišykite sūrio pyrago įdaro ingredientus. Venkite maišyti daugiau nei reikalinga, tik tiek kad ingredientai susimaišytų. Ant kepimo popieriaus lakšto dviem šaukštais suformuokite 12 sūrio pyrago įdarų sausainiams, stenkitės, kad jie būtų kuo apvalesni. Dėkite į šaldiklį maždaug 1 valandai.

Pagaminkite šokoladinius sausainius. Dubenyje sumaišykite sviestą su cukrumi „Farinas“. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. 

Sumaišykite sausus ingredientus, ir juos persijokite dar šiek tiek pamaišydami. Susmulkinkite šokoladą gabaliukais ir suberkite į mišinį. Tirpdykite šokoladą kartu su mišiniu vandens vonelėje, kol gausis vientisa tešla.

Laikykite šaldytuve apie 20 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C – kepimo funkcija iš viršaus ir apačios. 

Išimkite tešlą ir padalinkite ją į 12 kamuoliukų, kurių svoris būtų maždaug po 50 gramų. Įdėkite į kiekvieno kamuoliuko vidų sūrio pyrago įdarą. Sudėkite kamuoliukus ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi, palikite tarpus tarp kamuoliukų.

Kepimo skardą įstatykite tie viduriu orkaitės ir kepkite apie 12-15 minučių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.