Šokoladiniai triufeliai su žvaigždiniais anyžiais

50 vnt.

Įvertinimas (18 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g pieninio šokolado
250 g juodojo šokolado
200 ml plakamosios grietinėlės
3 žvaigždiniai anyžiai
3 šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
Kakavos miltelių

Gaminimo eiga

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sukapokite šokoladą. Grietinėlę pakaitinkite kartu su žvaigždiniais anyžiais. Prieš pat užverdant nukelkite nuo viryklės ir palikite 5 min. pravėsti.
Paskui vėl pakaitinkite. Kartu įmaišykite kapotą šokoladą ir pilkite sirupą. Išimkite žvaigždinius anyžius. Masę supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve bent 24 val. Supjaustykite į 50–60 gabalėlių ir pabarstykite kakavos milteliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdinis pyragas su apelsinais ir migdolais

Advento kepiniai

Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.

Citrinų ir imbiero uogienė

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.