Šokoladinis kokosinis tortas

apie 15 gabaliukų

Įvertinimas (2 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

125 g sviesto arba margarino
50 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
75 g „Dansukker” cukraus miltelių
1 valgomasis šaukštas kakavos
2 kiaušiniai
325 g kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
100 ml pieno

Įdaras
300 ml pieno
100 g manų kruopos
75 g sviesto arba margarino
75-100 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 valg. šaukšt. vanilinio cukraus
100 g kokosų drožlių

Papuošimui
200 g baltojo šokolado
1 žalioji citrina, geriau nepurkšta
1 citrina, geriau nepurkšta

Gaminimo eiga

Dubenyje elektriniu plakikliu suplakite maistinius riebalus, abiejų rūšių cukrų ir kiaušinius. Sumaišykite miltus, kakavą bei kepimo miltelius ir įdėkite į masę. Įpilkite pieną. Maždaug 24-26 cm skersmens kepimo formą sutepkite sviestu ir į ją įdėkite masę. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės 180 °C (155 °C su konvekcija) temperatūroje apie 30 minučių. Palikite atvėsti.

Puode sumaišykite pieną, manų kruopas ir maistinius riebalus ir virkite, kol masė sutirštės. Įdėkite abiejų rūšių cukrų ir kokosų drožles. Sudėkite masę ant torto viršaus.

Ištirpinkite šokoladą ant garų vonelės ir apibarstykite tortą. Nulupkite citriną ar žaliąją citriną, sutarkuokite žievę ir apibarstykite tortą. Palikite šaldytuve maždaug valandai.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.