Sudedamosios dalys
5 g želatinos
500 ml grietinėlės
100 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
25 g kakavos miltelių
5 g vanilinio cukraus
Padažas
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 cinamono lazdelė
125 g vyšnių
Gaminimo eiga
Dubenyje su vandeniu ištirpinkite želatiną. Sumaišykite grietinėlę, cukrų „Farinas“, kakavą bei vanilinį cukrų ir užvirkite. Įmaišykite želatiną. Šokoladinį pudingą padalinkite į 4 indelius. Atšaldykite.
Keptuvėje 5 minutes pakaitinkite šviesųjį sirupą, cukranendrių cukrų ir cinamono lazdelę. Išimkite cinamono lazdelę ir suberkite vyšnias. Pakaitinkite 5 minutes.
Pudingą patiekite su vyšnių padažu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.