Šokoladinis punšas

4 taurės

Įvertinimas (20 vnt)

Sudedamosios dalys

400 ml stiprios šviežiai virtos kavos
400 ml pieno
100 g tamsaus šokolado
4 šaukštai „Dansukker“ cukraus „Farinas“
1 šaukštas vanilinio cukraus
120 ml konjako

Papuošti
150 ml plakamosios grietinėlės
2 šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo 

Gaminimo eiga

Prikaistuvyje pakaitinkite kavą ir pieną. Sudėkite šokoladą ir maišykite, kol šis ištirps. Įberkite cukrų „Farinas“ ir vanilinį cukrų. Supilstykite konjaką, nurodytą kiekį paskirstydami į keturias taures. Ant viršaus užpilkite šokolado masę. Ant jos dėkite pilną šaukštą plaktos grietinėlės ir pašlakstykite nedideliu auksaspalvio sirupo kiekiu. Patiekite iškart. 

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai su meile

Kalėdų kepiniai su meile

Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.