Sudedamosios dalys
100 g sviesto
100 g juodojo šokolado
3 kiaušiniai
110 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
120 g miltų
200 g spalvotų šokoladinių saldainiukų (pvz., „Smarties“)
200 g mažų zefyriukų
200 g žemės riešutų arba karijų
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C. Riebalais ištepkite apvalią pyrago formą atskiriamais kraštais (22–26 cm skersmens). Ištirpinkite sviestą. Nukelkite nuo viryklės ir sudėkite kapotą šokoladą. Maišykite, kol ištirps. Kiaušinius, drėgnąjį cukrų ir sirupą išplakite iki purumo. Įmaišykite miltus, pilkite tirpintą šokoladą. Atsargiai įmaišykite saldainiukus, zefyrus ir riešutus. Masę pilkite į pyrago skardą. Kepkite 20–30 min. Puoškite zefyrais ir šokolado padažu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.