Sudedamosios dalys
200 g džiovintų slyvų
5 šaukštai brendžio
150 g juodojo šokolado
2 kiaušiniai
100 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
100 g sviesto
50 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
180 g maltų migdolų
3 šaukštai kakavos
2 šaukštai kvietinių miltų
3 baltymai
1 žiupsnis druskos
„Dansukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
1. Nuplikytas ir nusausintas slyvas apliekite brendžiu, palikite 1–3 val. pamerktas.
2. Šokoladą ištirpinkite dubenėlyje virš karšto vandens garų. Kiaušinius su nerafinuotu cukranendrių cukrumi išplakite iki putų. Iki purumo išplakite kambario temperatūros sviestą su cukrumi „Farinas“. Įmaišykite ištirpintą šokoladą, išplaktus kiaušinius, maltus migdolus, kakavą, miltus. Kai masė bus vientisa, įmaišykite iki putų išplaktus baltymus su druska.
3. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, susmeikite į tešlą slyvas. Kepkite 30 min. iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje, o dar 20–25 min. – 180 °C orkaitėje. Iškeptą pyragą pabarstykite cukraus milteliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.