Sudedamosios dalys
150 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
150 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
150 ml grietinėlės
1 šaukštas vanilinio cukraus
100 g nesūdyto sviesto
100 g juodojo šokolado
Gaminimo eiga
Sumaišykite visus ingredientus ir kaitinkite apie 12 min. (iš masės turi susiformuoti purus/laisvas kamuoliukas). Paskirstykite masę į indelius. Palikite atvėsti kambario temperatūroje (nereikia šaldyti, nes kremas per stipriai sukietės).
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.